Skip Bayless zegt dat een premier Kareem Abdul-Jabbar niet had kunnen afrekenen met premier Shaquille O’Neal

Skip Bayless staat bekend om zijn gewaagde uitspraken en voorspellingen gedurende zijn carrière als tv-analist. De bekende LeBron-recensent maakte nog een opmerking over Shaquille O’Neal’s vierde plaats in de lijst met alle centra aller tijden.

Bayless is het niet eens met de superster van de voormalige Lakers en beweert dat hij zichzelf onderschat in de laatste ONBETWISTE aflevering.

(via thesportrush.com)

“Shaq onderschat zichzelf hier en plaatst hem als vierde. Het probleem hiermee is dat we het hebben over een kleine steekproefomvang of de hele carrière’, zei Bayless in zijn openingsopmerking.

‘Als ik dit aan het testen ben. Als ik me Shaq vs Kareem op hun best probeer voor te stellen, denk ik niet dat Kareem met Shaq om had kunnen gaan. Je zou het achteraf met me eens kunnen zijn dat “Shaq Kareem niet had kunnen afhandelen”.

Maar Shaq maakte in dat traject wel 3 All-Defensive-teams. Dus hij deed het ook aan beide kanten. En hij was 7 voet 1 duim lang en woog waarschijnlijk 40 of 50 pond zwaarder dan Kareem Abdul-Jabbar.

Kareem had hem gewoon niet kunnen behandelen omdat Shaquille O’Neal een dansende beer was. Je hebt het over agile, touch and feel.”

De post Skip Bayless zegt dat een premier Kareem Abdul-Jabbar niet had kunnen afrekenen met premier Shaquille O’Neal verscheen eerst op TalkBasket.net.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Basket-ciney
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0